Sjælsro Session

Jeg tror på, at der er en nøje sammenhæng imellem vores fysiske og psykiske tilstand. Vor indre verden af tanker, følelser og gamle mønstre påvirker vort velbefindende. Der findes nogle (oftest selvskabte) konkrete årsager til de konflikter, sygdomme eller andre udfordringer vi står i lige nu.


Ved at kigge clairvoyant på dig, findes årsagen til denne tilstand. Den gøres synlig og på dine præmisser og i dit tempo bearbejdes disse dybereliggende årsager og forløsning finder sted. Healing og energipsykologiske redskaber forløser gamle fastlåste problematikker dybt i dit indre og kommer derfor meget naturligt til, at åbne op for nye sider i dig. Du kommer til at lære dig selv bedre at kende, kommer tættere din egen sjæls kerne. Du får redskaber med dig til brug i dit daglige liv for at stabilisere og fastholde denne nye tilstand. Jeg mestrer forskellige healingsteknikker og bruger den jeg intuitivt fornemmer vil hjælpe dig på bedst mulig måde.

 

Hvordan 
Der findes mange forskellige former for healing. Jeg arbejder med den healende samtale, nærvær, med strukturel Healing, udstrålende Healing, Magnetisk healing og Awareness. Jeg tror på, at du selv er den største healer, derfor ser jeg mig som en slags fødselshjælper af dine egne selvhelbredende kræfter.


Virkningen
Healing skaber balance, som gør, at ubalancen kan blive tydeliggjort. Healing er ubetinget kærlighed. Min erfaring er at sand Healing sker i erkendelsen af, at der aldrig har været noget galt i første omgang. Ved at skabe et rum af "hel" giver vi plads til at du kan fylde formen.

 

Udviklingsforløb mod større livsglæde og overskud.
Lider du af depression, angst, stress, mindreværd, har du svært ved at være sammen med mange mennesker, føler du en tomhed i livet, savner du retning, indhold, føler du du er "gået i stå" - eller trænger du bare til nyt input i livet???

 

Jeg kalder disse forløb for "døråbner til sjælen", fordi de dybest set kun handler om, at vise dig vejen til det du allerede ved, til dine egne kompetencer og din egen styrke. Sammen arbejder vi med at genfinde glæden og kærligheden til dig selv og livet. Vi arbejder med at eliminere faktorer, der forhindrer dig i, at leve et liv i glæde og harmoni. Mod at du genfinder din styrke og turde leve den - turde leve dit lev fuldt og helt.


Her er der fokus på at frigive dine iboende ressourcer og slippe begrænsende overbevisninger og mønstre. Jeg bruger mine fintudviklede sanser og råder over en bred vifte af energipsykologiske teknikker til at spotte, hvad der skygger for din succes og bliver en slags "fødselshjælper", for det der ligger latent i dig.

Redskaber som mindfulness, drømmetydning, aurategning, chakradiagnoser, psykodrama, forskellige øvelser hentet fra gestaltterapien og Jungs dybdepsykologi, healing, stemme og lydhealing m. fl. vil jeg trække ind hvis jeg skønner det nødvendigt.

 

Forløbet kan strække sig fra en enkelt session til et forløb over flere måneder - afhængigt hvad vi sammen finder frem til, vil være gavnligt for dig. Min erfaring er at 5 session for langt de fleste er livsændrende. Du får brugbare redskaber til din hverdag imellem hver session, så hvis du er klar til at gøre en indsats er jeg klar til at give dig redskaberne. 

 

Vi arbejder sammen i min klinik her i Herstedøster Landsby,  eller Skype, afhængigt af, hvad der passer dig og din rytme bedst.
 


Min baggrund
Jeg er uddannet sygeplejerske og har over 20 års erfaring i arbejdet med Healing og energipsykologien. En masse uddannelser og kurser fra både ind og udland, samt erfaring fra presse og Tv, har givet mig en solid teoretisk og erfaringsmæssig ballast.
Derudover har jeg i individuel terapi arbejdet rigtig meget med projektioner, drømmetydning, breathwork, kropsorienteret psykoterapi mm. og bliver løbende superviseret af udenlandske behandlere.


Jeg tror på, at jo mere jeg kan "se" og acceptere mig selv, jo mere kan jeg "se" dig.

Jeg glæder mig til at tage imod dig.

 

Kærligst, Helle Nemborg