January 28, 2016

January 28, 2016

January 28, 2016

January 28, 2016

January 28, 2016

January 28, 2016

January 28, 2016

January 28, 2016

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Er du Clairvoyant?

January 28, 2016

Jeg har lyst til at dele et spørgsmål med Jer jeg fik i brevkassen for nylig - helt nede på jorden. Jeg tror på, at clairvoyante er vi alle - nogle har bare udviklet det mere end andre.

Ville du ikke kunne fornemme det meste af det jeg her skrev om?

Det er blot en lille apettitvækker på det arbejde vi laver og svaret har jeg skrevet i brevkassen på FB (Gratis clairvoyance coaching og healing ved Sjælsro Skolerne). Har du noget at byde ind med, er du hjertelig velkommen.


Spørgsmål:

Hej.

Jeg kunne godt tænke mig at vide om der er en eller flere som følger med i mit liv. Fornemmer en gang i mellem at jeg ikke er alene, både hos mig selv og ved min far.

Kan du se om det bare er noget jeg forstiller mig eller om det passer og hvem det evt kan være hvis der er en eller flere som er rundt om os.

 

Prøvede en dag hos min far at se ligesom en skygge der forsvandt op af trappen, hvor jeg spørg ham hvem der er ovenpå og han siger ingen. Min datter som bor ved min far siger at hun tit føler der er noget.

Håber du kan svare os på om det er indbildning eller der virkelig er nogen og evt hvem det er.

Vil også høre om I kan se hvordan min fremtid ang job / udd vil være ?

 

Hilsner om en god dag/aften til jer.

Mvh Charlotte

 

Svar:

Kæreste Charlotte. Tak for din tillid og dit spørgsmål i brevkassen. Det du forestiller dig og mærker er sandt - du må stole på dine sanser. Jeg fornemmer dig som en meget hjertelig, varm, kærlig Kvinde med en rigtig god udviklet 6. sans - som er klar til at udvikles yderligere, hvis du har lyst til det. Du har en evne til at fornemme ting før de sker, til at kunne se ind i folk og fornemme deres behov og ønsker, deres dybeste længsler - selvom de ikke har sagt noget til dig om det.

Din udfordring er at stole på det du sanser, fornemmer, mærker, for det er sandt. Dog noget i dig tvivler.

 

Jeg fornemmer du er i en periode i dit liv, hvor du helt sadler om. Der er rigtig meget der er blevet sorteret fra i dit liv, det er som om, at du har gjort op, er blevet mere klar på, hvad du vil og navnligt ikke vil. Nu er tiden til at skrue lidt op for DIG og virkelig gå efter drømmen.

Du har potentialer indenfor det kommunikative, terapeutiske, pædagogiske og er også en god organisator som jeg fornemmer det. Din grundfarve er rød. Det betyder viljestyrke og power og den har du masser af.

Sorter ud i, hvem du deler ud til af denne power og brug det meste lige nu til dig selv. Sporskifte er den store overskrift og der er uddannelse/spændende nyt ind over til dig som jeg fornemmer det - så glæd dig - det er en super skøn tid du går i møde.

Du spørger hvem der går hos Jer - Jeg fornemmer der er flere. Der er både en mand og en kvinde og de hører begge til i familien. Den ene er mor - hun passer på og holder øje - hun venter på far og du skal sige til ham, at alt er vel og det bare er hende, der er der og når det bliver hans tur til at gå vejen i den anden verden vil hun være der og tage imod ham.

 

Den anden er blot en, der hygger sig og synes det er et fint sted at være. Spørg dem hvem det er - hvad de vil og hjælp dem evt ind i lyset. bed en bøn om, at de der er gået forud i den åndelige verden må hente denne sjæl og give Jer ro i huset.

 

Det er din proces at gøre det og får du brug for hjælp, er mine studerende faktisk lige i gang med et tema omkring husrensning - så det ville være muligt at sende nogen ud til dig ganske gratis, hvis du har brug for det.

 

Jeg håber det var dig svar nok.

Hjerteligst Helle Nemborg

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2019 By Deva Anaya Enki // Galgebakken Vester 3-3 a, 2620 Albertslund, Mobile 28560066

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus