January 28, 2016

January 28, 2016

January 28, 2016

January 28, 2016

January 28, 2016

January 28, 2016

January 28, 2016

January 28, 2016

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Morgenstemning

January 28, 2016

 
Sidder her og monster hygger, med stearinlys og morgenkaffe. Læser morgenposten. Det regner og rusker udenfor, katten har rullet sig sammen i sofaen. Jeg kan høre han spinder. Æblerne hænger røde og tunge på mit lille træ. Jeg kan se det her fra mit vindue. De er så flotte midt i alt det regnvåde grønne. Lyser som små sole som ville de sige: "Pssssst kig herover - er vi ikke smukke?"
 

Regnen trommer melodisk på mit tag - det lyder som små flittige trommer og jeg får lyst til at synge med på deres melodi. Nu er blæsten også med - som en stryger i baggrunden kommer hun ind og stemmer i - hvilken perfekt harmoni. 

 

Jeg strækker mig og glæder mig over friheden jeg har til at vælge: "skal jeg blive oppe eller skal jeg gå ind under min stadig varme dyne igen?" Ummm skønne vidunderlige dejlige liv. Jeg elsker dig og alt du tilbyder mig. 

 

God dag til dig min ven -  må din dag blive vidunderlig fyldt med alt det du har brug for.

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2019 By Deva Anaya Enki // Galgebakken Vester 3-3 a, 2620 Albertslund, Mobile 28560066

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus